Paintball bij Citygames

Bij Citygames heb je alle vrijheid om paintball te spelen in ons eigen bos of op een andere gewenste locatie. Ons 2 hectare grote terrein ligt in Eksel, België en is een puur, open en zeer gevarieerd bos. Het ligt geïsoleerd tussen natuurgebied en bevat geen kunstmatige objecten. Wanneer je bij ons paintball komt spelen heb je het hele terrein tot je beschikking, er zullen geen andere groepen tegelijkertijd spelen. Bij ons kan je doorspelen zolang je wilt! Je betaalt bij ons niet per uur, alleen voor de uitrusting en de ballen die je schiet. In de praktijk duurt het zo’n 3 á 4 uur tot iedereen bek-af is.

In overleg met de groep worden allerlei spelvormen aangeboden, van Team Elimination en Capture the Flag tot Virus, Medics en Domination. Uiteraard ligt er ook altijd een konijnen-pak klaar!

Heb je interesse? Dan vragen we je om vrijblijvend het contact formulier in te vullen zodat we een beeld krijgen van jou wensen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op je aanvraag.

Een indruk van paintball bij Citygames

Bekijk meer filmpjes en foto’s

Tarieven

Je kunt reserveren voor een groep vanaf 12 personen. Tarieven zijn inclusief instructie, paintballgun, overall, helm en onbeperkt CO2. Er kan gekozen worden voor een startpakket van 100, 200 of 500 ballen per persoon. Extra ballen zijn op de dag zelf voor €10,- per 100 stuks bij te bestellen. Er is onbeperkt speeltijd en het terrein is volledig beschikbaar voor jouw groep.

  • 100 ballen
    200 ballen
    500 ballen
  • €25,00 p.p.
    €32,50 p.p.
    €55,00 p.p.

Elke deelnemer moet het reglement ondertekenen dat hier te downloaden is en/of ter plekke uitgedeeld wordt.

GoPro cameraset

GoPro Hero2

Wil jij je onvergetelijke dag vastleggen op Full HD film? Citygames stelt een GoPro actiecamera beschikbaar om mee te filmen. Neem de camera mee in het heetst van de strijd en leg jouw acties vast door de camera te bevestigen op je helm, borst of zelfs je wapen! Voor €25,- neem je de GoPro al mee op het slagveld. In overleg monteren wij er een vloeiende actiefilm van om te delen met familie, vrienden en collega’s.